Det är svårt att inte höja på ögonbrynen när man ser sig om och ser allt som finns till försäljning utan att det görs särskilt stor affär av det…
Ibland kan man få känslan av att allt är till försäljning, och på ett sätt är väl kanske nästan allt det (utom den där gamla vanliga hjärtevaran som man brukar nämna som undantaget…)

Å andra sidan kanske det inte är negativt nödvändigtvis, särskilt inte när det är på Internet som försäljningen äger rum. Ta till exempel något så kymigt som inköpande av sexleksaker. Knappast någonting man vill ägna sig åt i öppna ljuset, även om det absolut egentligen inte är något att skämmas över. Nu har ju Apoteket öppnat upp diskussionen och den allmänna toleransen lite genom att sälja sexleksaker, men det är ändå inte så konstigt om det är ett sådant objekt man helst väljer att köpa online.

Och då kommer ju världen av e-handel väl till pass. Precis som när man ska köpa avancerad teknik som kanske inte ens finns till försäljning i ens land; då kan man beställa det och få det hemlevererat från utlandet på några dagars tid tack vare Internet!