2141458-it-s-rainingOm vi blundar och tänker på midsommar så är det ofta vi knäpper våra fingrar och önskar det kommer vara strålande sol och ett glatt humör. Men, hur många gånger har det inte regnat?

Sommar och sol sjunger Markoolio. Och det är precis så vi vill ha det på midsommar. Vi vill plocka mängder av blommor för att sedan pryda stången så den blommar. Och vi vill äta god mat och leka roliga lekar och bara känna lyckan av att umgås med dem vi älskar. Men, som vi nämnde i ingressen så är det ibland så att det kommer regn. Och det går inte en midsommar förbi utan att vi funderar på om det kommer regna och vad vi då ska ta oss till. Ska vi tro Betsson så är deras prognos regn! Betsson, som är en stor aktör på marknaden inom spel och betting, har i flera år jobbat med att ta fram nya casinospel online samt fokuserat på att ta stora marknadsandelar när det kommer till sport.Så, att läsa vad dem har att säga kan betyda att det blir ett extra klirr i kassan. Vilket aldrig är fel när det kommer till semestertider.

En blöt midsommar

Hoppas du inte är rädd för att bli lite blöt. I annat fall får du se till att befinna dig inomhus – om vi ska tro Betsson. Men, då de siade rätt om vem det var som skulle gå segrande ur Melodifestivalen kanske vi borde lyssna till väderoraklet och även satsa en slant. Det betyder att om du satsar på att det kommer regna i din stad så kan du, få en blöt men härlig midsommar då du kammat hem lite pengar. Grattis säger vi redan nu! Ja, oddsen är uppe och likaså långtidsprognosen. Men, vi alla vet även att vi inte ska lägga in allt för mycket när det kommer till vad det kommer bli för väder. Det är svårt att veta bara någon eller en dag innan vad vädret kommer bli. Här är vad du kan betta på:

  • Om det regnar mer än 5 millimeter på midsommarafton i Göteborg
  • Om det regnar mer än 5 millimeter på midsommarafton i Malmö
  • Om det regnar mer än 5 millimeter på midsommarafton i Östersund
  • Om det regnar mer än 5 millimeter på midsommarafton i Stockholm
  • Vem är det som kommer vinna solligan.

Spänningen är olidlig. Är det så att du verkligen vill ha de största chanserna för att få sol är det till Visby som du ska bege dig. Och kul är det då det brukar vara roliga fester där.

Ha kul oavsett vädret

Om det nu skulle bli så att det kommer regn. Så gäller det att du vet hur du ska känna och att du inte ska bli allt för besviken. Som det så fint heter så gäller det bara att gilla läget. Även om det är roligare att det är sol. Försök att hitta på aktiviteter inom hus och att göra planer för både regn och sol. Då kommer det bli en lågoddsare på att du kommer få en härlig midsommar.