Jag älskar att se snyggt solbränd ut, så jag brukar sola solarium de chanser jag får. Inte för ofta förstås, eftersom att det inte är bra för huden, men ändå så mycket att jag alltid ser lätt solbränd ut. Det är så mycket snyggare än att gå runt och se blek ut. Det kan nästan ge ett lätt sjukligt intryck ifall man inte har lite färg tycker jag, och när man ska sminka till sig den rätta färgen blir det lätt fläckigt och ser syntetiskt ut.

Det bästa är förstås att vara i solen på riktigt, exempelvis i Grekland eller i Spanien – två platser jag trivs riktigt bra på. Den enda nackdelen är väl att man får deala med en del svett, men svett är ju inte särskilt farligt så länge man kommer över en dusch förr eller senare under dagen.

På sistone har jag upptäckt brun-utan-sol, som ju är ett väldigt bra alternativ för den som inte vill ta risker med UV-strålning och sådant där. Det gäller att vara koncentrerad så att det inte blir ojämnt, men så länge man har det under kontroll brukar det se ganska äkta ut. Sedan finns det förstås även spray-tan, men den räcker inte lika länge som en klassisk solbränna.

Tur att det finns så många bra alternativ, så att man alltid kan ha en fin bränna!