Ärligt talat, finns det något härligare än att steka vid poolen en hel dag? Det finns nog ingenting här i livet som kan mäta sig med just detta. Tänka er att vakna upp en solig morgon mitt i högsommaren och inse att du har hela dagen på dig att steka i lugn och ro. Utan att någon kommer att störa dig? Det enda som kommer att vara är du, solen och poolen. Mer än så behöver man ju inte när det väl kommer till kritan?

Att en pool bidrar helt enkelt med så mycket fördelar att jag inte vet var jag ska börja. Framförallt om man är en riktig stekare som jag själv, för då behöver man ju en flådig pool att svalka sig i emellanåt. Lever man ett riktigt stekarliv är en pool på tomten A och O för att man ska leva så smidigt så möjligt. och smidighet är ju en stekares ledord när det kommer till att ta sig igenom vardagen.

Så min fråga till er är: Hur klarar ni er utan en egen pool? Om ni ska leva som tvättäkta stekare så får ni bannemej ta och införskaffa er lite korallblått vatten i trädgården. Allt annat är skandalöst om man går under namnet stekare. Kom ihåg det!